• Dolar
    32.236
  • Euro
    34.961
  • Ç.Altın
    3.981
  • Altın
    2.408
KIRIKKALE
33°
02:37

Akşam'a Kalan Süre

Dolandırıcılık yapan bir kişi yakalandı

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Birimi tarafından dolandırıcılık yaptığı tespit edilen bir kişi gözaltına alındı.


Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince "Bilişim Sistemleri ve Banka veya Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık" suçundan 7 adet, Şantaj suçundan ise 1 adet ifadesinin alınmasına yönelik aranması bulunan F.K. isimli şahıs yakalanarak gerekli işlemler yapılmak üzere Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığına götürüldü.

Yakalanan şahısların Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı'na teslim edildiği ifade edilen açıklamada, polis ekiplerinin kararlılıkla çalışmalarına devam edeceği vurgulandı. Kamuoyuna yapılan duyuruda, suçla mücadelede gösterilen azim ve kararlılık belirtildi.

 Kamuoyuna yapılan duyuru, vatandaşların bilinçlenmesi ve suçlarla etkin bir şekilde mücadele edilmesi açısından önemli bir adım olarak nitelendirildi.

İlginizi Çekebilir

Mart ayı raporu yayınlandı

İlginizi Çekebilir

BERAT KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN

İlginizi Çekebilir

40 bin içi dolu makaron ele geçirildi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

71043

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#